onsdag 23 maj 2012

Känns bättre i dag

Dagarna går fort och jag har varit så trött så trött. Oron över mina ögon har tagit massor av energi. 
I går afton var jag med mina "junta" vänner på "high time" Tea (tror det kallades så) på Sonias Delibod. Vi drack massor av gott Earl Grey te och åt oss mätta på var sin bricka med ost, två små pajer , två muffins, båda med diverse gott i, marmelad, en fruktsallad en sockerkakskiva med frukt o nötter en kaka med choklad, lakritz och chili. Slår mej i skrivandes stund...varför i hela friden tog jag inte en bild på kalaset? Jag har visst kommit av mig helt och hållet. Trevligt var det i alla fall och tur jag har en "hemmagubbe" numera som kunde både skjutsa och hämta när jag inte får köra bil längre :-(
Dom här bilderna får duga i stället.


Idag känner jag mej lite piggare, stannade kvar och åt lunch på jobbet i lugn och ro. Gick sedan  till "friskvårds" och styrketränade, det var några veckor sedan sist men det kändes bra att göra, mår ju mycket bättre både psykiskt och fysiskt efter träningen. Så fortsättning följer.

Kram Susanne2 kommentarer:

 1. Så sant som det är sagt, kan man glädjas över det lilla har man mycket att vara glad över. Vilket kalas du varit på, det vattnades i munnen när jag läste alla läckerheter du fick, mums .

  SvaraRadera
 2. Hej Susanne!
  Skönt att du någon dag får känna dig lite bättre. Måste vara hemskt med dina ögon. Jag har mina krämpor så jag vet hur tufft livet är. Man får leva med dem. En del får vara friska och aldrig ha ont och har därför svårt att förstå oss andra. Idag regnar det som bara den. Funderar ändå att åka med en väninna till Malmö och slösa en del pengar. Barnbarnet har konfirmerats och det har varit mycket tjohej. Jag trodde vi skulle falla ihop min dotter och jag, men det gick bra. Inte en plats ledig någonstans. Finns det hjärterum finns det stjärterum.
  Ha det så bra du kan och jag tänker på dig.
  Kram Agneta

  SvaraRadera