fredag 4 maj 2012

Ögonproblem

Idag har jag varit ledig, tänkte vila mitt öga från för mycket datasittande . Har fortsatt med fönsterputsning. Det är som att putsa åt kråkorna, kan man säga så kanske. Egentligen var dom bara lite fläckiga av väder och vind. men det är känslan av att ha gjort det som räknas.
Tyvärr är det så att vi bor utmed en liten grusväg som är väl trafikerad, det dammar så in i bomben eller så kan det stänka skit. (Skulle vilja lägga ut en spikmatta...). Dessutom har vi massor av spindlar på huset. Så snart får jag gå ut och sopa både damm och spindelväv kring fönstren. Dom känns aldrig rena och jag vet inte om jag orkar lägga ned så mycket energi på fönstertorkning i sommar, men det känns inte bra när dom börjar se för djävliga ut.Nu har jag förmodligen råkat ut för samma sak med mitt vänstra öga som jag gjorde med mitt högra för 15 år sedan. Det har känts som jag haft något i ögat några dagar och i söndagskväll började jag se en skymning framför ögat. Ringde ögonklininken direkt på morgonen och tro det eller ej jag fick en tid kl 11. Blev grundligt undersökt, tydligen så är mina blodkärl till ögat väldigt tunna så att det kan bli dålig blodcirkulation, därför uppstår denna synrubbning.
Det här får jag nog leva med det går inte tillbaka har fortfarande skymd sikt på det andra ögat. Sist fick jag göra en skiktröntgen av huvudet, fast det blir nog inte aktuellt denna gång. Ska tillbaka på måndag ock kolla ögonbottnarna. Fick även kolla blodtryck och sänka, blodtrycket var en aning högt. Få se vad läkaren säger på måndag. Känner mej aningen trött och sliten och har lite huvudvärk och ömhet i ögonhålan. Jag hoppas detta går över, kanske det beror på anspänning.

Skönt med helg i alla fall!

Kram/Susanne

4 kommentarer:

 1. hej men vad tråkigt,låter besvärligt hoppas du får till din helg endå, Jag har pollen såjag ser ut i ögon de är inte alls kul klåda i både hals o ögon näsa, barnbana o dotter har haft ögoninflamation så får se om jg klarar mej. Du detta med fönster de är samma här med bor vid en väg, men jag bryr mej inte så värst,tar de när jag känner att jag har lust.Nu ska jag göra kväller. kram på dej från annelie b

  SvaraRadera
 2. Tittar in och önskar dej en trevlig helg och hoppas att du blir bättre snart.
  Ammi

  SvaraRadera
 3. Men det lät ju inte alls bra! Hoppas det går tillbaka då för dig!
  Ja fönster på våren med allt som snurrar i luften......men så skönt att du har det gjort :o))

  Trevlig helg <3

  Kram Maritha

  SvaraRadera
 4. Men oj, det låter ju inget vidare....Hoppas det blir bättre och att doktorn har något positivt att komma med <3
  Kram Annelie

  SvaraRadera