lördag 17 mars 2012

Tack för goa kommentarer till "tjocksmock"

Tack för era goa kommentarer dom värmde verkligen ska ni veta!!!


Jag fick en bild av Signe i dag :-)  Hon hatar att bli fotad, lik sin matte  ;-)


Här händer inte så mycket precis. Men det har varit riktigt soligt och fint idag, bara det inte blåååste så mycket... Jag tog mej en 45 minuters prommis. Stoppade i mina formgjuta sulor i skorna.
Det är sällan jag prommenerar numera och inläggen har jag inte använt sedan i höstas.
Smart tänkt att använda dom i dag, självklart fick jag skavsår i fotvalven. Aj aj jag vet ju att jag inte ska gå så långt när jag inte är riktigt van vid inläggen. Jag får ont i fötterna av att prommenera skoinlägg hjälper tyvärr inte så mycket mot mina fotproblem. Känns inte så kul men jag får nog helt enkelt ägna mej åt andra motionsformer.



Kram/Susanne

1 kommentar:

  1. Tänk att det finns ingen som är så kritiska mot oss själva som just sig själv. Har man övervikt, så stör kilona. Är man smal så kan det vara komplex för att man har liten byst. Andra gillar inte sina öron, ögon, näsan, sin längd. Jag tror inte det finns många som kan stå framför spegeln och vara helt nöjd med sina kroppar. Dessutom förändras dom! Eller om det är kläderna som krymper. Ansiktet förädras med åren. Jag tror vi bara kan acceptera det mesta. Vikten kan man göra något åt, men det tar tid och man ger upp ibland. Må gott vännen och ha dina snygga klänningar i värmen, jeans blir för varmt./Marie-Emilly

    SvaraRadera