söndag 4 mars 2012

Solig helg och fart på "soffpotatisen"

Idag var jag i valet och kvalet, ska jag åka och träna? Det kändes väldig skönt att stanna hemma i Vasalopps soffan. Kände mej rätt trött och hade svårt för att komma igång.
Men när jag tänkte efter så kom jag fram till att jag tycker ju att det känns så skönt efteråt och att jag varit så duktig och kommit mej iväg två gånger i veckan. Jag tycker ju också att det är riktigt trevligt med styrketräning. Jag nollställer hjärnan och kör mitt eget race.
När jag tänkte efter så kom jag på att åker jag inte iväg på träningen i dag så blir det ju bara en gång denna vecka. Då blev inte valet så svårt. Träning i dag alltså :-)

Nöjd och hemkommen från träningen intog jag kaffe och leverpastejmackor i TVsoffan och sedan kom godispåsen från igår fram. Jag är alldeles tokig i godsaker just nu, förresten så har jag varit det sedan jul. Jag skulle behöva en riktig avgiftning. Jag vill ju både komma i form och gå ner i vikt. Då krävs det en aning diciplin. Hur ska jag fixa detta?GRATTIS JÖRGEN OCH VIBEKE!!!


I går hade vi en en trevlig stund på Bishop Arms med vänner. Jag åt lax med romsås, bakad potatis och ett glas Samuel Adams. Dom har god mat där. Jag är glad över att Bishop Arms etablerat sig i Skellefteå. Det verkar populärt det är alltid svårt att få bord där. Efter hockeyn,... vi tog hem en seger mot Luleå i går... Heja SAIK!!! Strömmade folk till puben. Men då var vi rätt så nöjda och åkte hem med våra vänner för att se Melodifestivalen, andra chansen. Jag tycker nog att det var de rätta som gick vidare, fast Torsten Flink...honom ska man nog bara lyssna på.

Min favorit som jag hejar på är nog Lisa Miskovsky, hon är ju Västerbottning ;-).Ha det!
/Susanne


3 kommentarer:

 1. Vasaloppet såg jag på idag, men melodifestivalen igår, den fick vara för mig. Jag har inte sett det någon gång i år faktiskt och jag saknar det inte det minsta. Så duktig du är med träningen, hoppas jag får tillbaka viljan och lusten igen då benet har läkt.
  Ha det så gott // Kram Annelie

  SvaraRadera
 2. Va duktig du är ;) jag börjar om igen med träning i morgon så får vi se. Melodifestivalen tycker jag har flippat ut, inget kul att titta. Min fråga ? Har du 2 bloggar ??? kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det beror vad du menar, den andra som du ser länk uppe till höger är min hemsida som jag haft i några år nu.
   Tack för hälsningen!
   Kram/Susanne

   Radera