söndag 11 mars 2012

Söndag

Jag skulle behöva vistas ute så jag får rosor på kind och inte behöver känna mej så blek och glåmig. Är bara utomhus korta stunder som till och från jobbet med bilen eller en prommis på 10 min in till stan under lunchen. .
Är jättetrött på helgen får ingenting gjort. Sitter mest vid datorn och TVn. Har stora överväganden med mig själv när det gäller styrketräningen. Som idag, men jag kom mej iväg faktiskt. Det är jag glad över. Är stolt över att det faktiskt funkar med två gånger  veckan.
Men jag måste  erkänna att jag nog blivit databeroende.
Katterna däremot dom springer ut och in hela tiden och tycker nog faktiskt att det är mysigast ute under dagen.

Oskar tar tillfället i akt att njuta i stunden.Loreen vann Melodifestivalen i går. Jag tycker nog att hon är en värdig vinnare.
Hon var bäst helt enkelt. Däremot är jag inte så förtjust i stora Melodifestivalen. Jag tycker inte Sverige ska vara med. Vi kan ju ändå ha en egen för nöjes skull.


Ha det!
/Susanne

5 kommentarer:

 1. Här i din blogg precis nu har jag för första gången hört låten som vann och den var helt ok tycker jag, men å andra sidan ähar jag inte mycket att jämföra med, eftersom jag inte hört några av låtarna som tävlade i år.
  Men jag litar på att rätt låt vann , det står i tidningar, i bloggar och på Fb, så då är det nog så.
  Ha en fin dag, hoppas du orkar ut en stund i solen, den värmer gott just nu .
  Kram Annelei

  SvaraRadera
 2. annelie bergman11 mars 2012 14:25

  hej vännen ja du de kommer såna här dagar när inte orken vill, Men hoppas du känner de ok på jobbet. Ja rätt låt vann, men jag tycker inte att d e var som förr men de är inget som förr, Ha en fin kväll kram från nästa annelie,

  SvaraRadera
 3. Det var minsann inte illa det, att du kom iväg fast det kändes motit :) Bra jobbat! Nu blir det skönare och skönare ute så vi får försöka slita oss från datorerna lite när vi är lediga, så blir vi piggare, ska du se. Ta en prommis med lite bra musik eller en bra bok i örona, det brukar vara skönt.
  Massa gokramar från Nina!

  SvaraRadera
 4. Vad duktig du är på att styrketräna, jag får erkänna att det inte är min grej för jag tycker det är tråkigt :o((

  Ja visst är vissa dagar värre än andra vad gäller att komma sig ut och inte fastna vid datorn!!!

  Jamen då fick jag lyssna på låten då när jag kom in på din blogg :O)) Har inte alls sett programmet utan konstaterar att antingen gillar man det eller inte........och på FB är det mycket reaktioner så det räcker :o))

  Ha en fin söndag kväll <3

  Kram Maritha

  SvaraRadera
 5. Bra med två gånger i veckan. Du ska se att tröttheten minskar och du blir piggare bara plussgraderna ökar och solen skiner. Det kommer bli lättare och lättare och komma ut. /Marie-Emilly

  SvaraRadera