tisdag 3 april 2012

En liten kyckling förgyllde min dag

I morse när jag kom till jobbet kände jag mej helt tömd på energi.
Jag satt mej ner och skulle starta upp datorn, då får jag se att det sitter en liten kyckling fast tejpad på korthållaren. Gud va gulligt Anna :-) precis vad jag behövde då. Den förgyllde min tillvaro och  den får nog sitta kvar ett bra tag till.



Den senaste tiden har känts tröttsam och stressig. Egentligen skulle jag inte behöva känna mej stressad men jag är väldigt känslig för stress och lätt för att bli orolig nuförtiden.
Jag tror att jag nått min kulmen idag så nu börjar det nog vända. Snart blir det helg och jag har möjlighet till återhämtning. I dag har det varit en bra dag trots att jag gruvade mej för utvecklingsamtalet jag skulle ha med min chef. Jag var helt enkelt för trött och kände mej inte upplagd. Men med facit i hand så känner jag mej nöjd med samtalet.

Morgonfikat på jobbet började med att vi satt och pratade om klumpighet och att spilla.
En arbetskompis berättade just hur ofta det hände henne....och vips i samma veva far min hand ut i luften och jag slår iväg mitt kaffeglas så det stänker om det och glaset krossas.
Det blev ett gott skratt minsann. Jag vet inte vad som hände men är jag alltför trött så kan jag bli allmänt "vimsig".


Lunchen idag blev trevlig, vi gick ut och åt på Sonyas Delibod där får man smaka diverse delikatesser, det var mumma det.
Just nu ser jag fram emot vinst för SAIK, det står 4-0 mot AIK efter första perioden.
I morgon ser jag fram emot en trevlig arbetsdag och sen blir det påskledigt.


Kram/Susanne

3 kommentarer:

  1. Du är så duktig på att skriva och att uttrycka dig! Själv tänker jag en sak och skriver den och då står det plötsligt något helt annat där! Hur kommer det sig!?! Tack för att du finns Susanne, du förgyller min dag! Kram Anna

    SvaraRadera
  2. ja du vännen så kan de vara i livet, men skönt att d e börjar bli bättre, kul läsa din blogg, jag tycker den är fin. kram vännen

    SvaraRadera
  3. Härligt med sådana arbetskamrater. Ibland behövs det små saker för att göra dagarna lättare och roligare. Jag önskar dig en härlig påsk! Zinnia

    SvaraRadera