torsdag 28 juni 2012

Semestern kommer närmare

Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Tanken var att jag skulle skriva av mej lite. Och att jag skulle kunna gå tillbaka hit och läsa vad jag gjort och inte gjort. Om någon annan vill läsa är det också okej. Det är kul att få lite respons ibland.



Känns inte kul att skriva när det är mycket negativa tankar i huvudet som det varit sista tiden. Jag börjar att vänja mig med ett öga, fast kul är det ju inte.  Större bekymmer är min trötthet och orkeslöshet som faktiskt blivit värre under året. Jag har en sköldkörtelsjukdom och äter Levaxin sedan säkert 25 år tillbaka. Trots det har jag aldrig blivit piggare av att äta medicinen. Jag ha vant mig att gå på halv fart. Men nu har jag börjat förstå att problemen kan kvarstå trots medicinen. Tyvärr är det så att den svenska sjukvården har stannat vid  den kemiska Levaxintabletten vilken inte alltid räcker till eftersom andra hormoner kan behöva tillföras. Många mår bra på Levaxinet men alla gör det inte.
Utomlands tar man tag i hela problemet och patienterna mår bra efter behandling. Jag kommer att försöka söka hjälp på annat håll. Nog om detta elände. Om två veckor till så har jag semester :-)



Stiftsgården Skellefteå


Igår hade jag en trevlig kväll med mina syjuntakompisar vi var ute och åt trerätters middag med ett glas vin till varje rätt.
Supergott och supermysig miljö och trevligt hade vi några timmar. Tack för sällskapet om du läser detta!

Sedan gick vi in till centrum på Stadsfesten som började igår, rätt mycket folk och livat värre, en öl och lite surr det räckte nog för oss. Så jag ringde min privatchaufför för hämtning.
Det känns i kroppen idag att jag inte riktigt orkar. Men jag ångrar inget.

Kram/Susanne




3 kommentarer:

  1. Hej Susanne<3!Jätte-tack själv för igår!Mums så gott o trevligt!Låg o "diggade" igår kväll när jag lagt mig,(musik från stads-festen),men vadå ,det är en helg /år,så stopp o belägg,lite störning får man faktiskt tåla.Men usch o fy va kallt det är idag me,o imorrn har jag haft en vecka semester,det går ruggigt fort. Men inte misströsta,nu kan det ju bli bara bättre o bättre väder,hoppas kan man ju alltid.Men lite synd om dom som sett fram emot stadsfesten o fint väder,nog surrat om detta.Du är ju helt FANTASTISK Susanne,dels hur du hanterar "dina" sjukdomar o sen hur helt fantastisk du är på att göra såna här jättefina grejer,TACK Gulle Dej,jättekul att läsa dina fantastiska inlägg o se dina grymt braa bilder!Kramar i massor till DIG från mig!Hoppas DU får en helt fantastisk fortsättning på sommaren!/marie

    SvaraRadera
  2. hej susanne, förstår att de inte känns ok när man nte mår bra. Hoppas du får till de med nåt bra iaf. här är de lite så där inte ok i mitt bäcken har svårt att gå går hos kiropraktor, hon ska försöka rätt till de. Annars så är jag i skaplig form.De som tynger nu är att vi ine blir av med vårt fritidshus, att de skulle vara så svårt. Men de är bara vänta se vad som blir.Sommaren här blir inget att åka på semester inte får ta cykeln på lite små turer. Har svårt sova så därför sitter jag här nu,med en mugg kaffe. Du får ha de så gott du bara kan . kram från annelie b

    SvaraRadera
  3. Hej Susanne!
    Låter mysigt att gå ut och äta och bara känna att man lever i nuet. Ska träffa en manlig vän nästa vecka. Han ska flytta till Thailand till en flicka. Det blir tomt. Min bästa väninna dog för ett år sedan, så det känns extra ensamt nu. Jag har familj så jag kan prata av mig ibland. Nu har sommaren kommit hit och det på allvar. Vill helst inte sova med fönsterna öppna men annars "kolavippar" man. Här är mycket inbrott i området, runt om vårt hus. Obehagligt.
    Ha det så bra du kan.
    Kram Agneta

    SvaraRadera